Een betere wereld begint niet alleen bij jezelf. Je Moeder doet graag meer om de druk op te voeren.

Je Moeder verspreidt de grote boodschap terwijl ze een alternatief biedt voor fast fashion. Ook komt ze in actie om zo de impact te vergroten!

 

Re//fuse

Con-Su-Minder. Weiger Troep dat te goedkoop is om waar te zijn. Ook al is het zo verleidelijk, al die koopjes. Get over it. Je Moeder betaalt de prijs.
Hier wat makkelijk ezelsbruggetje: Goedkoop = duurkoop! Of Nee = Nee. Zeg nee tegen synthetisch!

Re//duce

Koop weer n nieuw shirt minder! Door te kiezen voor restpartijen en overschotten ruimt de klerezooi lekker op. Zo belandt er minder op de vuilnisbelt en besparen we ons de energie en vervuiling.

Re//use

Hergebruik dat wat nog prima is en Upcycle tot het naadje! Geef 2e hands een nieuw leven. Met je moeder bijvoorbeeld. Of stil je kooplust bij een ruilfeestje. Gezellig shoppen bij je vrienden!

Re//design

Maak mode overbodig en kies voor tijdloos design! En kies natuurlijk voor natuurlijke materialen zoals hennep, dat is biologisch afbreekbaar en ademt beter. Steun fair-trade &eco &circulaire materialen. Koop minder vaak, maar dan wat beters, in plaats van vaker troep te kopen. Maak die circle of life weer rond!

Re//volutie

Een betere wereld draait niet alleen om jezelf. Je moeder voert de druk op bij de politiek en bedrijfswereld en schudt wakker met creatieve acties voor een rechtvaardige en gezellige wereld die toewerkt naar systeemverandering. Ook jij kunt de druk opvoeren!

Re//generate

Laat Je Moeder weer op adem komen! Positief bijdragen en terugbetalen met alles waar ze in haar geheel weer goed van wordt.
Bijvoorbeeld met Hennep: dat is waterzuiverend en verrijkt de aarde, zo stimuleer je herstel en weerbaarheid.  Zo bloeit alles weer op in glorie en diversiteit!
Blote voetjes op de grond, handjes in de lucht voor het leven!

kleding-industrie

MEER OVER DE KLEDINGINDUSTRIE

OK zet je schrap. Dit moet je echt weten: De Kledingindustrie is geen lieverdje en staat in de top3 grootste vervuilers. Katoen zuipt erop los en is één van de meest gebruikte maar ook de meest vervuilende grondstof voor kleding die er bestaat. Per shirt wordt tijdens productie - 2500 liter water gebruikt(meestal in gebieden…
close

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF.