Met een fashionbrand, een actieve eco-centrische beweging en relatietherapie wil Je Moeder haarzelf en haar kinders wereldwijd omtoveren van consumenten tot zorgdragers die haar weer alive&kicking maken! Voor een aangename rit door de ruimte. Voor iedereen. Voor altijd & eeuwig.

Hoera. Dat kan anders!

We komen om in de Klerezooi tegenwoordig! Gelukkig redt Je Moeder de welvaartsresten van de kledingindustrie voordat ze verscheept of verbrand worden. Restpartijen, dead-stock, overschotten, 2e hands kleding van vlooienmarkten of ruilfeesten krijgen een nieuw leven door ze te upcyclen en te pimpen. Zo wordt de Klerehoop kleiner, gaan we consuminderen en besparen we ons de energie. Ruimt lekker op!

Lees meer en bekijk de WINKEL

 

De shirts zijn handgedrukt in een Amsterdamse sociale zeefdrukplaats LOENATIX, met inkt op waterbasis. Deze inkt pakt alleen op zo natuurlijk mogelijke materialen. Niet op synthetisch dus. Scheelt weer plastic soep en andere viezigheid.
Ook wordt het textiel zo lokaal mogelijk geselecteerd en verwerkt. Ondertussen broedt ze op een nieuwe lijn die zo natuurlijk, lokaal, en regeneratief mogelijk wordt gemaakt

Een betere wereld draait niet alleen om jezelf. Je Moeder versterkt de klimaatbeweging en voert de druk op in de politiek en bedrijfswereld met creatieve acties en theatrale performances, om zo naar systeemverandering toe te werken. Zo blokkeert ze wel eens een kolenmijn, zeilt ze naar de Klimaattop in Chili, en nodigt ze Shells aandeelhouders uit mee te doen aan een aard-erende ceremonie tijdens hun vergadering.

Lees meer over ACTIES

De kledingindustrie staat in de TOP3 grootste vuillakken

1/3
van alle geproduceerde kleding wordt nooit gedragen.

2/3
belandt uiteindelijk op de vuilnisbelt of wordt verbrand.

Slechts 1%
wordt gerecycled tot nieuwe kleding.

close

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF.